JUST KEEP IT !
JUST KEEP IT !

Hij mediteert, eet bewust en vermijdt voedselverspilling

🌍 Minder verspillen, betekent ook "voedsel respecteren" 💮
Succesvolle auteur en psycholoog Ilios Kotsou vertelt ons hoe hij zijn relatie tot voedsel benadert. Geniet van wat je eet. Dit is een eerste stap om af te zien van verspillingIn het kader van mijn onderzoeksactiviteit aan de ULB en van mijn meditatielessen, besef ik hoe belangrijk het voor ons allemaal is om even te stoppen.

In deze momenten van rust kunnen we verschillende zaken vaststellen. Aan de ene kant, dat we in onze agitatie veel afval produceren. En dat deze verspilling is soms nutteloos, maar ook slecht voor onze omgeving. En door te zorgen voor ons innerlijk ecosysteem, bijvoorbeeld dankzij meditatie, beseffen we ook dat het verbonden is met het externe ecosysteem, de omgeving, het leven. En daarom steun ik deze JUST KEEP IT Challenge:

om de mogelijkheid te geven aan iedereen om deel uit te maken van een samenleving die meer duurzaam is, maar die ook aangezet is om van levenservaringen te genieten. Laat ons meer belang hechten aan ervaringen en verbindingen in plaats van alleen aan consumptie.

VIND DE BESTE ANTI-VERSPILLINGSTIPS
⬇ ⬇ ⬇ ⬇

Just Keep It : #les recettes #ZerogaspiEEN INITIATIEF VAN DE VZW NURTANTIO PROJECTS
Nurtantio Projects