JUST KEEP IT !
JUST KEEP IT !

Uw smartphone kan u ook helpen om over te schakelen naar een nulverspillende levensstijl! 📱
Om overtuigd te worden, luister naar het advies van Jonas Mallisse, directeur van Too Good To Go Belgium 👱Hallo mijn naam is Jonas Malisse. En ik ben medeoprichter van Fair and Square. Een sociale start-up die strijdt tegen wegwerpplastic en zich inzet voor de empowerment van vrouwen.

Sinds begin dit jaar strijd ik ook tegen voedselverspilling. En ik creëerde Too Good To Go in België. Too Good To Go is een applicatie waarmee handelaars en consumenten samen voedselverspilling kunnen bestrijden. Om deze reden doe ik mee aan de JUST KEEP IT Challenge.

Voedselverspilling komt niet alleen voor bij producenten, handelaren of supermarkten. Maar nog vaker dan u misschien denkt: in huishoudens. Een goede manier om dit feit te bestrijden, is door goed te plannen en creatief te zijn met uw restjes. Tegenwoordig zijn er veel applicaties. En een van mijn favorieten is "Love Your Leftovers". We kijken wat er nog in de koelkast ligt, de app biedt me verschillende recepten aan, samen plannen we een menu en automatisch wordt er een boodschappenlijstje gemaakt.

Als ik geen zin heb om te koken, gebruik ik natuurlijk graag de Too Good To Go-app, ik kijk gewoon welke handelaar in de buurt nog etensresten heeft. Ik kies het aantal porties dat ik wil. En op de afgesproken tijd ga ik tegen een gereduceerd tarief een lekker hapje eten.

J'ADOPTE LES MEILLEURES ASTUCES ANTI-GASPI
⬇ ⬇ ⬇ ⬇

Just Keep It : #les recettes #ZerogaspiEEN INITIATIEF VAN DE VZW NURTANTIO PROJECTS
Nurtantio Projects