JUST KEEP IT !
JUST KEEP IT !

Magische tip voor zero waste gezinnen: een menu goedgekeurd door kinderen!

🎧 Radiopresentatrice van de zeer populaire show La vie du bon côté, Sylvie Honoré is ook ambassadrice van de #JKIChallenge
😍 Ze deelt haar favoriete anti-verspillingtruc

Hallo, ik ben Sylvie Honoré! Ik presenteer de uitzending "La vie du bon côté" op Vivacité van ma. tot vr. van 13.00 tot 14.30 uur. Ik heb Yoneko Nurtantio één jaar geleden ontmoet toen ze haar boek "Zero gaspi!" kwam voorstellen in de studio. Ik was heel blij om een show met haar te doen want dit is een onderwerp dat me veel aanspreekt.

Ik ben helemaal mee met deze beweging, het komt van mijn persoonlijkheid en van de opleiding die ik heb ontvangen. En toen mij werd gevraagd om ambassadrice te worden voor de JUST KEEP IT Challenge, zei ik ja zonder te aarzelen! Omdat het een zaak is die ik wil verdedigen met mijn luisteraars.

Je kunt deze zaak verdedigen alleen of samen: probeer jouw familie en collega’s warm te maken om deel te nemen aan deze uitdaging.

Hier nog een eenvoudige tip: vrijdag doe ik bijvoorbeeld thuis wat we "magische gerechten" noemen. En het werkt! Vooral met kinderen. Dat betekent dat we alles in de koelkast nemen, alles wat overblijft en alles dat geconsumeerd moet worden. We maken verschillende borden en iedereen mag zijn lieveling kiezen.

Als je ook deel wilt maken van deze uitdaging, ga dan naar de @JKIChallenge Facebookpagina. En kom, neem deel aan deze geweldige operatie, deze geweldige uitdaging. Groetjes, nogmaals bedankt en JUST KEEP IT, het is dynamiet!

VIND DE BESTE ANTI-VERSPILLINGSTIPS
⬇ ⬇ ⬇ ⬇

Just Keep It : #les recettes #ZerogaspiEEN INITIATIEF VAN DE VZW NURTANTIO PROJECTS
Nurtantio Projects