JUST KEEP IT !
JUST KEEP IT !

Een app om een gratis boodschappenlijstje te hebben, minder te verspillen en geld te besparen

Je hebt drukke dagen en winkelen is soms een hersenbreker voor jou? 🙃
Dan zal het advies van Suyin Aerts waardevol zijn voor jou! 🎥🚶

Hallo ik ben Suyin Aerts, ik ben ondernemer in mijn eigen bedrijf X-treme creaties. Ik ben ook freelance op televisie. We zijn trouwens hier op de set van een show die ik presenteer voor Kanaal Z. Ik ben ook erg blij om ambassadeur te zijn voor de JUST KEEP IT Challenge. Waarom ben ik een ambassadeur? Dit komt omdat ik het erg belangrijk vind om bewust te zijn van wat we consumeren en vooral wat we weggooien. (Wat natuurlijk moet worden vermeden).

Ik heb inderdaad een erg drukke leven: ik combineer verschillende banen en ik ben moeder van twee dochters van 10 en 11 jaar.

Winkelen is daarom een uitdaging, daarom is het in mijn geval erg belangrijk om een lijst te maken en deze te ordenen in de volgorde van de schappen: drankjes met drankjes, eten met eten, andere producten met andere producten. Zo ben je heel goed voorbereid voordat je naar de winkel gaat. Zodat je niet terugkomt met producten die je eigenlijk niet nodig hebt. Of die je nog in je koelkast hebt.

Een hele goede tip is bijvoorbeeld om voor jouw vertrek een foto van je koelkast te maken. Met de JUST KEEP IT Challenge kun je ook prijzen winnen. Je moet natuurlijk meedoen, en we willen je aanmoedigen om dat te doen. Veel succes, JUST KEEP IT!

VIND DE BESTE ANTI-VERSPILLINGSTIPS
⬇ ⬇ ⬇ ⬇

Just Keep It : #les recettes #ZerogaspiEEN INITIATIEF VAN DE VZW NURTANTIO PROJECTS
Nurtantio Projects