JUST KEEP IT !
JUST KEEP IT !

Gooi nooit meer granen, koekjes of pasta weg dankzij deze anti-verspillingstip

Als je nog geen wasknijper in je keukenspullen hebt, is het tijd om dit te veranderen! 🔧
Antoine Geerinckx, CEO van CO2LOGIC, laat ons zien hoe dit eenvoudig accessoire de levensduur van uw voedsel kan verlengen.Hallo, ik ben Antoine Geerinckx van CO2logic. Ik ben ambassadeur van de JUST KEEP IT Challenge. Ik werd gevraagd om te praten over de "Opslaan"-fase.

Zoals u het weet, zijn er in de KOK-methode 3 belangrijke fasen om niet te verspillen. De eerste is goed "Kopen".

De tweede fase is "Opslaan".

De derde fase is "Koken".

Ik ga vandaag praten over de fase "Opslaan". Een klein voorbeeld: soms gebruiken we verpakkingen met plastiek. Wanneer het nog niet helemaal op is, kunnen we wat voedsel langer bewaren door het plastiek in te vouwen, zoveel mogelijk lucht uit te halen en een soort wasknijper te plaatsen die voedsel voor een langere tijd conserveert om minder te verspillen.

Voilà, ik ben geen expert. Maar daarmee denk ik dat we voedsel langer kunnen bewaren en dus minder kunnen verspillen. Maar wat nog beter is, in plaats van plastiek te gebruiken, is om potten te gebruiken en geen verpakkingen te kopen. Het was Antoine Geerinckx voor jullie in "live". Ik nodig u uit om de JUST KEEP IT Challenge pagina te liken op Facebook. En moedig mensen om u heen aan om deel te nemen aan de wedstrijd. Veel plezier en probeer niet te verspillen. Bedankt en een tot ziens!

VIND DE BESTE ANTI-VERSPILLINGSTIPS
⬇ ⬇ ⬇ ⬇

Just Keep It : #les recettes #ZerogaspiEEN INITIATIEF VAN DE VZW NURTANTIO PROJECTS
Nurtantio Projects