JUST KEEP IT !
JUST KEEP IT !

Hoe stop je met het gooien van fruit in de prullenbak? Een makkelijke en efficiënte oplossing

Kies ondiepe manden om uw fruit in goede staat te houden. En volg het advies van Nikolay Dentchev, professor aan de VUB en de KUL, om net op tijd de vruchten te gebruiken die een beetje te rijp zouden zijn 🍇🍏🍐🍑

Hallo mijn naam is Nikolay Dentchev. Ik ben professor ondernemerschap en maatschappelijke verantwoordelijkheid aan de VUB. En ik ben er trots op een ambassadeur te zijn voor de JUST KEEP IT Challenge. Ik ben trots op onze alumni Gwenny Nurtantio en zijn familie die deze challenge hebben opgezet. Met onze leerstoel sociaal ondernemerschap - in samenwerking met Close the Gap, Euroclear en BNP Paribas Fortis - ondersteunen we verschillende initiatieven, waaronder dit fantastische project.

Waarom ? Voedselverspilling betekent ook geldverspilling, meer CO2-uitstoot en hogere prijzen voor mensen in moeilijkheden.

Daarom wil ik graag wat tips geven voor de dagelijkse uitdaging. "Save your fruit". Wist je dat fruit heel snel naar de prullenbak gaat als het overrijp is, zelfs wanneer dat niet nodig is?
Het is mogelijk om fruitsalades, gebak of smoothies te maken. Daarom nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan deze Challenge het hele jaar door.

VIND DE BESTE ANTI-VERSPILLINGSTIPS
⬇ ⬇ ⬇ ⬇

Just Keep It : #les recettes #ZerogaspiEEN INITIATIEF VAN DE VZW NURTANTIO PROJECTS
Nurtantio Projects