JUST KEEP IT !
JUST KEEP IT !

Vermiijd voedselverspilling dankzij deze 3 technieken om je koelkast en kasten te organiseren

Om verspilling te voorkomen, geeft Emna Everard ons logistieke tips die geïnspireerd zijn van haar ervaring als CEO van Kazidomi 🚚👀

Hallo, ik ben Emna, de oprichtster van Kazidomi, een geweldige site van gezonde voedingsproducten, allemaal geselecteerd door artsen. Vandaag spreek ik jullie aan om de JUST KEEP IT Challenge te ondersteunen. Het is een geweldige uitdaging om voedselverspilling te verminderen.

Vandaag geef ik je 3 kleine tips.
Ten eerste: we zullen proberen om onze boodschappen direct op te slaan als we terugkomen van de supermarkt. We plaatsen de producten direct in de koelkast of vriezer. Het optimaliseert de koelketen.

Ten tweede: probeer om de producten in first-in first-out te laten circuleren. Het betekent dat de eerste producten die je in je kast zet, de eerste zijn die zullen uitgaan. Hiermee kunt u alles wat beheer van vervaldata betreft optimaliseren en verspilling voorkomen. Dus onthoud, first-in first-out: eerst binnen, eerst buiten.

En als laatste tip: we zorgen ervoor dat alle producten zichtbaar zijn. Dus we zien af met kasten die we niet kunnen bereiken of die donker zijn. We vermeiden de pakketten die opgeslagen zijn in plastiekzakken. We zullen proberen alles in glazenpotten te zetten om constant te weten wat we in onze kasten hebben. Dit zijn mijn 3 tips van de dag. Dus ik reken op je: doe mee aan de wedstrijd, like de pagina @JKIChallenge. En we zien elkaar binnenkort voor de rest van de avonturen! Tot ziens.

VIND DE BESTE ANTI-VERSPILLINGSTIPS
⬇ ⬇ ⬇ ⬇

Just Keep It : #les recettes #ZerogaspiEEN INITIATIEF VAN DE VZW NURTANTIO PROJECTS
Nurtantio Projects