🎧 Radiopresentatrice van de zeer populaire show La vie du bon côté - VivaCité RTBF, Sylvie Honoré Pro is ook ambassadrice van de #JKIChallenge 😍 Ze deelt haar favoriete anti-verspillingtruc
Simsalabim! 🧙♂️🦄 Vandaag wordt kikkererwtensap omgezet in chocolademousse! Volg de gids: Laura Verhulst is de oprichster van de 100% natuurlijke gebakjes van Madam Bakster, the guiltfree bakery. 🎂 🍰
💪🏆 Judo kampioen Sami Chouchi legt uit waarom de Just Keep It Challenge en een gezonde voeding van belang voor hem zijn: zijn zero food waste recept: de wok 🥢 Een ideale manier om al zijn overblijfselen gemakkelijk te kunnen verbruiken. 😋 👨 🍳 (1) Voorkook in blokjes gesneden groenten in een stoommandje (bijvoorbeeld in een magnetron) 🔪 (2) Bak een gesneden ui in een beetje vet 🐲🔥🐉 (3) Voeg het in blokjes gesneden vlees toe. Tenzij je een vegetariër bent. In dat geval heb je waarschijnlijk tofu in voorraad (4) Begeleid met peulvruchten / noedels / rijst / sojasaus / kokosmelk / wathever. Duizenden combinaties zijn mogelijk! 🥣🍜
Vandaag hebben we Diane Delava uitgenodigd. Deze VN-jongerenvertegenwoordiger voor duurzame ontwikkeling gaat met ons over brood praten. 🍞🥖 Wist je dat dit een van de meest verspilde voedingsmiddelen is, met groenten en fruit? (⊙⊙) (☉_☉) (⊙⊙)
We maken onze borden af met het advies van Safia Bihmedn, oprichster van Brussely!
🍪😋 Tot de laatste hap. 🥛🍯 Geniet van de goede voedsel die je hebt gekocht / voorbereid met de tips va n Marcelline Bonneau van Resilia Solutions (zij coördineerde o.a. het project van de Maîtres Frigo). En jij, wat zijn jouw tips voor het afmaken van potten?